Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Informatie

Huntenfotos.nl is een nieuw fenomeen.
Dit jaar gaat een ploeg van 3 fotografen voor de eerste keer naar Het meest relaxte festival van Nederland om daar de geweldigste foto's te schieten.
MananaFoto's is een project dat is bedacht is door leden van Achterhoekers.com: Dé Jongerensite van de Achterhoek, na aanleiding van het succes van ZwarteFotos.nl en Huntenfotos.nl.

Het project wordt gelijk groot aangepakt.
Twee dagen lang is het team bestaande uit 3 fotografen te vinden op het festivalterrein.
Er zijn kaartjes gedrukt om zoveel mogelijk reclame te maken. De fotografen zullen herkenbaar zijn aan hun t-shirts met het logo van MananaFotos.nl. MananaFotos.nl is een eigen initiatief en valt daarom niet onder de organisatie van Mañana Mañana. Het ontwerp van deze site is gemaakt door achterhoekers.com, die als inspiratiebron de site van de Mañana Mañana heeft gebruikt.

Contact

Mocht u contact met ons willen nemen, dan kunt u dat doen via verschillende wegen
Persberichten en/of berichten die bedoelt zijn voor plaatsing op MananaFoto's kunt u richten aan pers@achterhoekers.com.
Algemeen contact of vragen over de website kunt u richten aan info@achterhoekers.com 

Achterhoekers.com / Manana Foto's

Algemeen contact/vragen: info@Achterhoekers.com.
Persberichten: pers@Achterhoekers.com

Team Mananafotos.nl


(op deze website zijn persfoto's verwerkt die zijn vrijgegeven door Mañana Mañana. Deze foto's zijn gebruikt met de kennisneming van de voorwaarden zoals deze staan vermeld op de website van de Mañana Mañana festival. Mocht u deze foto's ook willen gebruiken in een van uw uitingen, dat verwijzen wij u graag door naar de website van de Mañana Mañana )

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie