Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Programma Mañana Mañana compleet0

Programma Mañana Mañana compleet
Nieuws | 6-6-2016 om 12:58 door Ellen Met drie nieuwe podia en maar liefst 28 theateracts als laatste toevoegingen aan de line-up is het programma van Mañana Mañana 2016 helemaal compleet.

Wie het aandurft om van de verrassende ‘cabaretpoëzie’ van Jan J. Pieterse via een workshop Hangen voor Hoger Opgeleiden zich een moment later een breuk te lachen bij Marlon Kicken is aan het goede adres bij Mañana Mañana. Het meest relaxte festival complementeert de line-up met maar liefst 28 uitermate uiteenlopende theateracts.

Nieuw! Totempalentent, Piste & Drijf-In Theater
In de prachtige, nieuwe Totempalentent kunnen circa 700 bezoekers onder de overkapping genieten van de meest uiteenlopende bands. De tent is prachtig vormgegeven en is een ware verrijking voor het festival. Het Drijf-In Theater is heel erg bijzonder: met bootjes dobberen muziekliefhebbers naar een drijvend minimuziektheater op de vijver in het midden van het festivalterrein. De Piste is een nieuwe plek voor de theaterartiesten van Mañana Mañana: van yoga om de dag soepel te beginnen tot een workshop bodypercussie tot straattheater van Convoi Exceptional.

Niets missen, nooit haasten
Het muziekprogramma bestaat uit 60 acts, met onder meer (internationale) topacts als troubadour Tim Knol, bluesheld Dan Owen (GB), Bennie Jolinks band De Pensionado’s, de zomerartiest van 2016 Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Neerlands trots Hallo Venray, hiphopsensatie De Likt, skahelden The Upsessions, supertalent Max Meser, balkankoningen Shantel & Bucovina Club Orkestar (DUI) en local hero JW Tolkamp. De programmering van het meest relaxte festival van Nederland is volledig toegespitst op een Mañana Mañana state of mind, want een aantal artiesten treden in verschillende samenstellingen, op verschillende plekken op. Op Mañana Mañana hoef je niets te missen en nooit te haasten.

Alle 28 theateracts op een rij
Yoga ochtendsessie met Petra Boomsma, Workshop Bodypercussie met Rob Verheul, Joris Linssen & Caramba (Mexicaanse smartlappen), Prof. Andre ten Elshof – Batterij of waterstof? De race tussen twee autoconcepten’, Noah Chorny – Sway Pole (Acrobatiek aan een flexibele lantaarnpaal), Prof. Guido Mul –‘Opslag duurzaam opgewekte elektriciteit’, ADH2 (magic humor), Prof. Hans Hilgenkamp – ‘Superkoel en supersnel’, Prof. Gertjan Koster – ‘Wat maakt magneten zo aantrekkelijk?’, Convoi Exeptional (straattheater), Vince van Leth (vuurspuwen),  Jan J. Pieterse (poëziecabaret), Keizer & Van ‘t Holt (streektaalliedjes), Prof. Ruud Steenwelle – ‘Elektronische neus. Vroege detective van kanker’, Prof. Wiebe de Vos – ‘Poreus plastic voor schoon water’, Prof. Guus Rijnders – ‘Op hersens gebaseerde computers’, Joost Dijkema (fingerpickin' blues), Marlon Kicken (stand-up comedy), Gijs Jolink (poëzie), Johan Kampman (grapjes), Hangen voor hoger opgeleiden met Rob Verheul, Lezing over het Jönköping Tandstickormöbel door Jac.Splinter, Graaf in het verleden (verhalen over Hummelo en omstreken), Pieter Holkenborg (akoestische liedjes), Roel C. Verburg (Stand –up comusic), Herman Kampman (verhalen), Dan Wilson (blues), Theater van de Droom (straattheater).

Ongewenste dieren op je bord
Net zo belangrijk als de muziek- en theaterprogrammering is de verzorging van de innerlijke mens. Op Mañana Mañana vind je het heerlijkste eten en drinken. Wat dacht je van de Schipholganzenkroket van de Keuken van het Ongewenste Dier? Of vang zelf je forel en leg ‘m op de grill. Of wil je dineren in een reuzenrad(je)? Ook dat kan. 

Mañana Classica: klassiek zomeravondconcert
Op donderdagavond 16 juni kunnen bezoekers genieten van een zomeravondconcert met klassieke muziek van het Arosa Trio. Bezoekers met een passe-partout kunnen hun favoriete festivalweekend uitbreiden met een extra avond en dit speciale concert met klassieke muziek van wereldniveau gratis bijwonen.

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie