Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Vierde festivaldag voor Mañana Mañana 0

Vierde festivaldag voor Mañana Mañana
Nieuws | 13-5-2016 om 12:29 door Ellen Manana Classica: een klassiek zomeravondconcert op het mooiste plekje van Nederland.

De organisatie van festival Mañana Mañana voegt een vierde festivaldag toe. Op donderdagavond 16 juni kunnen bezoekers namelijk genieten van een zomeravondconcert met klassieke muziek tijdens ‘Mañana Classica’. Bezoekers met een passe-partout kunnen hun favoriete festivalweekend uitbreiden met een extra avond en dit speciale concert gratis bijwonen.

Klassieke muziek van wereldniveau
Het Arosa Trio komt op donderdagavond 16 juni voor een concert naar Landgoed Enghuizen in Hummelo. Deze drie vriendinnen spelen een uiteenlopend repertoire: van lichtvoetige kamermuziek tot de aangrijpende klanken van Sjostakovitsj. De dames, de Nederlandse Frederieke Saeijs (viool) de Georgische Nino Gvetadze (piano) en de Servische Maja Bogdanovic (cello) stonden al in o.a. het Concertgebouw en mochten rekenen op vele lovende kritieken. Dit is klassiek van wereldniveau!

Mañana Mañana: voor iedereen die wars is van enige hokjesgeest
‘Mañana Classica’ is tevens de ouverture van een weekend feestvieren in de natuur, want de ochtend erna is het tijd voor de vierde editie van Mañana Mañana. Dit contrast maakt dat het festival volledig uniek is in zijn soort. Van vrijdag 17 juni tot en met de nacht van zondag 19 juni kunnen bezoekers zich te goed doen een zeer uiteenlopend programma: van beenharde punk- en electrobands tot fluisterzachte liedkunstenaars. Dit muzikale spektakel wordt nog eens aangevuld met spraakmakend theater, bijzondere catering, verrassende drankjes en activiteiten zoals yogales en een ‘Silent Skippy Disco’. En niet te vergeten: de (niet zo heel) geheime afterpartyschuur. Iedere cultuurliefhebber die wars is van enige hokjesgeest en graag op een mooie plek in de natuur vertoefd is op Mañana Mañana in de zevende hemel.

Passe-partout bezitters hebben gratis entree!
Campingbezoekers mogen het concert gratis bijwonen en zijn op donderdag vanaf 18:30 uur al welkom op het festivalterrein. Campingbezoekers dienen zich alleen even aan te melden om dit zomeravondconcert bij te wonen. Losse tickets voor Mañana Classica kosten € 15,-. Kaarten bestellen en aanmelden kan via www.mananamanana.eu.
Mañana Classica is een samenwerking met Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo. Op veler verzoek van de bezoekers van de nieuwjaarsconcerten wordt er nu een zomeravondconcert gehouden. Als het goed bevalt, krijgt Mañana Classica een vast jaarlijks vervolg.

Opbouw Mañana Mañana start over 18 dagen!
De opbouw van Mañana Mañana start op maandag 30 mei. Vanaf dat moment is het nog slechts 17 dagen totdat de poorten naar de mooiste festivallocatie van Nederland open gaan.

Mañana Classica: 16 juni 2016 | Aanvang 18:30 uur | Voorverkoop start vanaf heden!
Mañana Mañana 2016: 17, 18, 19 juni
Locatie: Landgoed Enghuizen, Hummelo

www.mananamanana.eu

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie