Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Mañana Mañana wil groeien zonder uit z’n kleren te scheuren0

Mañana Mañana wil groeien zonder uit z’n kleren te scheuren
Nieuws | 20-12-2015 om 15:47 door Ellen De voorverkoop van het gezelligste festival op de mooiste plek van Nederland is in volle gang. Nog tot het einde van het jaar kunnen bezoekers profiteren van een flinke korting op de toegangsprijs.

De organisatie van Mañana Mañana hoopt dat het in 2016 de héle doelgroep bereikt. Want vooralsnog lijkt het feestje in het Hummelose bos een prachtig geheim van een select groepje fans.


In de regio gonsde de naam van het festival al flink rond. Het zorgde er voor dat tijdens de afgelopen editie 14.000 van de 15.000 kaarten werden verkocht. Festivalkids, oude hippies, scholieren, gezinnen met jonge kinderen en buurtbewoners wisten de gang naar het festival te vinden. Het festival groeide flink: van 6000 bezoekers in 2013, naar 10.000 in 2014 en 14.000 in 2015.  Zo werd Mañana Mañana in Hummelo het festivalgeheim van Nederland: bekend bij de liefhebbers, maar nog onder de radar bij het grote publiek.

Voorwaarts, zonder kleerscheuren.

Volgend jaar hoopt het festival weer een beetje door te kunnen groeien, wat ook nodig is om het feestje rendabel te maken. Maar de organisatie zal er voor waken dat Mañana Mañana niet uit z’n kleren scheurt. De knusse sfeer blijft. In 2016 hoopt de organisatie meer festivalfans aan te trekken die, al kamperend en genietend, die unieke festivalvibe gaan verspreiden over het hele terrein. Samen jammen, vuurtje stoken en tot in de hele kleine uurtjes doorhalen wordt ook voor 2016 weer van harte toegejuicht. Maar even goede vrienden: als je rustig wil slapen moet dat ook gewoon kunnen. Dus wordt er voor de after party gekeken naar de mogelijkheid om een geheime feestlocatie op loopafstand van de camping in te richten. Een ding staat in ieder geval al vast: in 2016 zal er harder gefeest worden dan ooit.

Punk in het bos, een dj in het kapelletje

Afgelopen jaar mochten we niemand minder dan punklegende Mike Watt verwelkomen. Hij speelde eerder met Iggy Pop & The Stooges. Ook Maask was er. Hij kreeg met enkel zijn stem, een microfoon en een loop pedaal de hele meute in beweging. Een moment later was het de beurt aan het Radio Filharmonisch Orkest die hun wonderschone klanken door het bladerdak lieten dartelen. Voor volgend jaar zal de beproefde formule van verrassende muziek en lekker eten en drinken op het mooiste plekje van de Achterhoek nog eens worden verbeterd.

Mañana Mañana 2016: 17, 18, 19 juni

Voorverkoop gestart (Grote Denkerskortingsactie tot 1 januari)

Locatie: Landgoed Enghuizen, Hummelo

www.mananamanana.eu

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie