Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Blombardement luidt Mañana Mañana 2015 in!0

Blombardement luidt Mañana Mañana 2015 in!
Nieuws | 27-8-2015 om 13:34 door Ellen Driedaags festival in de natuur start overmorgen

Een ‘blombardement’, een regen van wilde bloemenzaden, is het startschot van drie dagen Mañana Mañana in Hummelo aankomend weekend. Het festival, op Landgoed Enghuizen, breidt dit jaar het aantal podia uit tot zeven en naast de 120 optredende acts is er extra programma in de vorm van een tokkelbaan, je eigen visje hengelen en grillen met verse kruiden, boomklimmen, onderwater kijken, een siersmederij, ‘Food Vibrations’, ‘Trippen veur Knieperds’ en een uitgebreid kinderprogramma met o.a. koe melken, ijs maken, blote voetenpad, een speurtocht over eetbare bosplanten door de boswachter en pijl en boog maken.

De wereld mooier maken
Een stuk braakliggend terrein voor een café in Lichtenvoorde is winnaar van de titel ‘het meest troosteloze stukje Nederland’. Dit is de uitkomst van de verkiezing ‘Win een blombardement’, geïnitieerd door de organisatie van Mañana Mañana, de Feestfabriek. Vrijdagochtend zaait de piloot van een bemande drone hier wilde bloemenzaden uit, zodat Nederland weer een stukje kleurrijker, relaxter en mooier wordt. ‘Niet geheel toevallig is dit ook de doelstelling van het festival Mañana Mañana’, aldus organisator Gijs Jolink. De Mañana bezoekers verkozen deze plek boven o.a. een industrieterrein aan de A12 ter hoogte van Duiven.

Wees welkom!
De eigenaar van het landgoed, graaf Van Rechteren-Limpurg, heet iedereen die houdt van natuur, muziek en lekker eten en drinken van harte welkom op dit tuinfeest XL. Campinggasten zijn op deze derde editie voor het eerst welkom met caravan, camper of bus.

Kaarten bestellen
Kaarten bestellen kan via de website en bij alle vestigingen via Primera. Op dit moment zijn er nog zowel dag- en campingkaarten verkrijgbaar. De organisatie adviseert echter om niet lang meer te wachten, aangezien er bij de afgelopen twee edities verschillende dagen stijf uitverkocht waren. Kinderen tot 1,40 meter hebben alle dagen gratis entree.

Mañana Mañana 2016
De datum van Mañana Mañana 2016 is ook al bekend: 17, 18 en 19 juni 2016 op dezelfde prachtige locatie. De voorverkoop start deze zomer nog en de datum hiervoor wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Mañana Mañana – Het meest relaxte festival van Nederland!
28 – 29 – 30 Augustus 2015
Landgoed Enghuizen, Hummelo
www.mananamanana.eu

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie